Fönsterblogg.se hamburgershape

Monteringsavdelningen

Monteringsteamet till RM Snickerier AB 

RM Snickerier AB är en av Sveriges ledande fönstertillverkare med inriktning på fönster & dörrar i gammal stil. Vi tillverkar allt på kundorder och alla leveranser är tillverkade för en unik kund, ingen lagertillverkning. Vi ligger långt fram i vår produktionsapparat och har senaste teknik i vår produktion. 

Vill du arbeta i en modern fabrik och tillverka helt kundunika fönster och dörrar i massivträ tillsammans med kompetenta kollegor? Då har vi en tjänst för dig!

Vi är en trygg arbetsgivare som erbjuder dig ett intressant och omväxlande arbete med tillverkning av våra egna produkter och goda möjligheter för dig att utvecklas i framtiden. Hos oss får du även möjlighet att utveckla och förbättra arbetsprocessen för ökad kvalité och för en bättre arbetsmiljö.

Dina arbetsuppgifter

Som fönstermontör blir du en del av oss på glasning/monteringsavdelningen där vi glasar och monterar ihop våra fönster och dörrar till färdig produkt. Det innebär ett varierande och ansvarsfullt arbete där man får lära sig många olika arbetsmoment.
Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt. Arbetstiderna är förlagda dagtid. 

 

Din profil

För att bli framgångsrik i rollen som montör hos oss är din vilja att lära dig nya saker utmärkande hos dig. Du trivs bra när du får arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Du har ett intresse för att arbeta med många olika arbetsuppgifter och har ett högt kvalitetstänk på de uppgifter du utför med tanke på en bra produkt och en nöjd slutkund.
Du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom montering. Om du även har utbildning inom området är även det en fördel men inget krav. 

 

Din ansökan

Välkommen med din ansökan!
Vill du se vår presentationsfilm från vår fabrik finns den på denna länk:

RM Snickeriers film

Frågor om tjänsten besvaras av Robert Hjelm på robert@rm.se
Ansökningshandlingar skickas eller mailas senast 14 oktober till:
RM Snickerier AB, Märk ”ansökan”
Södra industrigatan 8, 598 40 Vimmerby
mail: robert@rm.se

RM