hamburgershape

Enkeldörrar

Classicdörr typ EY16 med mönsterblästrat glas i dom övre speglarna.

En basicdörr med blyinfattat glas mönstrat efter kundens egna förslag. Inåtgående dörr med liten spegel nertill och härdade glas.

En inåtgående classicdörr typ EY6 med spröjs i glaset. Allmogeprofil i ramträet och vackra frästa speglar på både in och utsidan.

Vacker utåtgående ytterdörr typ EY14 med spröjs 1:1 i glaset. Dörren är tvåfärgsmålad med grön kulör utvändigt enligt kundens önskemål.

Våra classicdörrar har en vacker profil fräst i dörrens ramträ med frisfräst spegel, dörren är lika vacker på både in och utsidan. Här är vår modell typ EY16 där kunden valt glas i övre delen.

Utåtgående ytterdörr typ EY16 i classicutförande med 5 speglar. Denna dörr är högerhängd.

Basicdörr typ EY11 med färgade glas i rombspröjsen, glasen är kittade för att få den äkta känslan genuint hantverk.

Våra dörrar passar även in som invändiga hotelldörrar där ljud/brandklassning kan tilläggsbeställas.Här har mittenspeglen dekorerats med en slät rombdekor.

Bred specialdesignad enkeldörr med vackert överljus och kittade krysspröjs. Dörrbladet i grönt utförande med karm och överljus i vitt. Sparkplåten nertill är i mässing.

Classic modell med 2 speglar i oljad ek, separat överljus.

Specialdesignad entredörr efter gammal förlaga , inåtgående med rostfri sparkplåt i nerdre del. Härdat glas in och utvändigt.

Här har kunden visat oss sina gamla ritningar som vi tillverkat den nya ytterdörren efter, oljad ek och med ett spetsigt form på glaset.

Stor enkeldörr med ovalt glas i speglen. Utförandet är vår "classic" modell med intergret överljus i karmen. Dörrmodellen är en kopia på den gamla dörren som bytts ut vilket gör att husets karaktär behålls likt innan.

En enkeldörr i typ EY3 i modell classic som har äkta speglar på in/utsidan. Denna dörr har kittad spörjs och specialkulör utvändigt

En specialdesignad ytterdörr med litet glas

En enkeldörr classicutförande där dörrbladen har våra vackra speglar både på in och utsidan. Dörrspeglarna är indelade i 8 stycken lika stora "rutor" enligt kundens ritning. 

En "Classic" ytterdörr i oljad ek monterad i tegelkällare, specialindelning av speglar efter kundens önskemål