hamburgershape

Specialdörrar

Vi tillverkar dörrar efter kundens önskemål, ni kan fotografera er befintliga dörr och vi tillverkar en liknande men med dagens krav på värme och säkerhet.

Ytterdörr i oljad ek med förskjutet möte och bredare gångdörr. Dörren är listad med profilerade massiva eklister runt speglarna, modell exklusive.

En ytterdörr med äkta massiv liggande panel. Panel har en sågad yta och med hyvlade fasade kanter. Överljuset har skruvade kittade bågar för att få det riktigt gedigna utseendet.

Ytterligare en paneldörr med massiv panel, vi tillverkar panelen som liggande/stående eller fiskben helt efter kundens önskemål. Vi kan även erbjuda specialhyvlad panel efter kundens önskemål. Här är dörren utrustad med rostfri sparkplåt nertill som är ett tillägg.

Till BRF Jupiter i Täby har vi levererat nya ekpartier med sidoljus som utrustats personsäkra glas. De nya partierna är tillverkade enligt dom gamla förlagorna men då i oljad ek. Partierna är in och utvändigt är utrustade med rostfria sparkplåtar för att skydda den mest utsatta delen längst ner.