Fönsterblogg.se hamburgershape

Företaget

Hela fabriken mäter 180meter och har kontoret på framsidan, fabriken ligger på södra industriområdet i Vimmerby.

RM Snickerier grundades 1986 av företagets ägare samt VD Mikael Carlsson. Vi är ett företag som tillverkar specialanpassade fönster främst med allmogeprofil likt gammal hantverkstradition.

-Vår målsättning är att kundanpassa våra produkter helt efter kundens önskemål, vi har ett fönsterkunnande som funnits i generationer.

-Målet är att komma nära kunden och leverera högklassiga kvalitetsfönster efter beställning och att hålla utlovad leveranstid till kund. Våra specialtillverkade fönster och ytterdörrar levereras direkt till våra kunder med DHL.

    Vår affärsidé

    • RM Snickerier är ett företag som specialtillverkar fönster med inriktning på allmogeprofil till hus i gammal stil.
    • Vi tillverkar fönster efter kundens behov. Tillverkning sker först efter kundens beställning. Fönster med god värmekoefficient, bra behandling, högsta kvalitet och smala profiler för maximalt ljusinsläpp.
    • Kunderna finns i hela Sverige och export sker till Norge, Finland och Tyskland. Målgruppen vi vänder oss främst till är arkitektritade hus, med speciell stil.

    Försäljningen sker direkt från vår fabrik i Vimmerby eller från någon av våra återförsäljare. Alla våra produkter finns på vår stora utsällning på 270m² i Vimmerby. Vill ni titta på några referenser så hör av Er till oss. Vår kapacitet ligger på ca 13.000 luft per år och är helt kundorderanpassad. Vill du läsa om vår historia, klicka här.