Fönsterblogg.se hamburgershape

Verandor

Här nedan finns några referenser av våra fönster monterade i vackra verandor
En lyxig fin veranda med vackra fönster och fin snickarglädje!
Denna veranda är nybyggd och är matsal till Lyckans Guesthouse i Påskallavik. Man skulle kunna kalla det ett orangeri!
Vill du ha offert från oss klicka här:
>>Offert från RM<<

Så ombonat det blir med en glasad veranda med mycket glas och vacker kittad spröjs. De färgade glasen gör att man får skuggorna på väggen efter glasen som ett konstverk. En rätt designad veranda på gavlen  gör att huset får ett nytt ljust rum och ett vackert nytt exteriört utseende. 

Vackert halvrunt fönster vid taket där ljuset slår med sin bågform mot den vackra panelen. Dom gröna glasen i spröjsen är gammeldags antikmönstrade.

Ett tillbyggt orangeri på ett gammalt hus där man eftersträvat att få det nya orangeriet att smälta in i husets karaktär. stora specialfönster med vacker kittad spörjs.

Interiört blir det vackert med dom stora spröjsade fönstren. Alla spröjs är kittade och våra tunnaste spröjs för att inte ta för mycket av glasytan.

Verandor gör huset mycket vackrare , om man gör den harmonisk med övriga huset och ser till att få rätt propotioner på glas & spröjs, här är en typisk punchveranda med mycket spröjs och med färgade glas i överkant. 

Här har man matchat in en dörr i hörnet på verandan.
Spröjsen har samma stil som övriga fönster i verandan, vi har anpassat spröjsen så det harmonerar beroende på storleken jämfört med fönstren.

Vacker harmoniskt veranda med diagonalställda kvadrater som spröjs och färgande glas. En passande pardörr i mitten med rombspeglar i grönt

Veranda med höga spröjsade fönster för mycket ljusinsläpp i rummet, pardörren i mitten har ytterligare mer glas vilket gör att ljuset där  kommer ända ner på golvet i rummet.

Här ser man hur dörren har ytterligare en spröjs och mer glas. Det halvrunda fönstret i nocken gör att det även taket invändigt blir ljust. Spröjsen på det halvrunda fönstret har förutom en solfjäderspröjs en delning av en svängd spröjs.

Här är en förstekvist som man valt spröjsade fönster för att få en verandakänsla, även ett ljusinsläpp i gavelspetsen med ett vinkelfönster. 
Dörren är här en riktig ytterdörr som man har glasat i samma stil men inte låtit den linjera med fönstren, även färgade glas sitter i ytterdörrens krysspröjs.

Ett vinterbonat inglasat rum med vacker spröjs med mycket glas, passar bra in på husets gavel.

Vacker inglasad veranda efter gamla förlagor för att behålla samma genuina stil som huset hade från början. Huset ligger på Varvsholmen i Kalmar.

Vacker veranda med kittad spröjs som linjerar med ytterdörr. Vi har tillverkat ytterdörren högre än fönstren för att få spröjsen att linjera exakt då det var mycket viktigt för att får rätt harmoni i glasvernadan.

Samma veranda från framsidan med kittad spröjs

Här ses en veranda med rombspröjs med färgade glas, specialfönster på veranda med kryss och sneda spröjsad fönster upp i gavelspets.

Vacker spröjsad veranda med fönster från RM i trä/aluminium, fönster och spröjsen är indelade efter kundens önskemål. Vi är väldigt nöjda med slutresultatet med våra utåtgående trä/aluminiumfönster