Fönsterblogg.se hamburgershape

Stockholm

Odengatan 6 , Vasastan

I Vasastan i Stockholm har vi på Odengatan 6 levererat alla fönster mot gatan, det är med vårat inåtgående kopplade trä/aluminiumfönster. Här ser ni hela fasaden med 4-luftfönster ( flaggfönster) med separata öppningsbara överljus , likt originalet. Fönstret är levererade med invändig vit kulör och utvändig grön, allt för att passa in på Odengatans vackra fasader.
Märk väl att vårat inåtgående fönster med utvändig aluminium har ett verkligt utseende som gamla förlagor, kul att fått leverera våra produkter till Odengatan.

Idungatan 8, Vasastan

Här på Idungatan 8 i Vasastan, Stockholm har vi levererat inåtgående fönster med stångspanjolett och separata överljus likt originalfönstren. Kulturglas  högra ljudvärde och ett bra energivärde gav det BRF utan att förstöra den gamla charmen på den vackra bygganden. Fönstren levererades vitmålade invändigt och röda utvändigt. Nedre luft har mötesbåge för att vid öppning inte ha någon post likt det som ofta förekommer i Stockholms innerstad.

BRF Eldaren ,Vikingagatan/Tomtebogatan

Över 600 fönsterlufter har vi levererat till detta vackra hus som ligger i närheten av St. Eriksplan i Stockholms innerstad. Leveransen av fönster gjordes efter  BRF Eldarens önskemål om exakt utseende som befintliga. Utanpåliggande stångspanjolett droppnäsa och resoverglas på ytterbågen, allt för att hålla den gamla stilen kvar och med moderna ljud och värmeegenskaper

Nya fönster på Gustavslundsvägen i Bromma

På Gustavslundsvägen 165 i Bromma har vi på RM Snickierer levererat  nya fönster och dörrar efter dom gamla förlagorna. Kopplade inåtgående fönster med mötesbåge och stångspanjolett.

Fönster på Sveavägen / Ynglingagatan i Stockholm

Här i slutet av Sveavägen vid Sveaplan har vi levererat fönster bra energivärde och extra ljudreducering. Fönstren är tillverkade med liknande profiler som dom tidigare, fin allmogeprofil och stort ljusnisläpp.

Råsundavägen / Tottvägen i Solna med nya RM fönster

Här har vi levererat alla fönster och dörrar, inåtgående med spröjs, målade med röd kulör utvändigt. Spröjsningen är efter dom gamla ritningarna från när huset byggdes.