Fönsterblogg.se hamburgershape

Göteborg

RM leverans till Prästgatan vid Olskroken i Göteborg

Här på Prästgatan vid Olskroken har vi fått äran att leverera alla fönster, vissa fönster med högt ljudvärde då europavägen går straxt utanför. Det är våra utåtgående träfönster med kittade glas på alla plan förutom takvåningen, där sitter våra trä/aluminiumfönster. Ett mycket vackert hus som fått passande fönster, estetiskt ser det ut som det fortfarande sitter originalfönster. Vi är mycket stolta för det vi levererat till detta enormt stora och vackra hus.

Specialanpassade fönster till Sahlgrenska Huset i Göteborg

Här har vi levererat fönster till NCC som gjort fönsterbyte på Sahlgrenska huset i Göteborg. Vi har tillverkat inåtgående fönster med äkta kittad spröjs i både inner och ytterbågen för att efterlikna dom urspungliga fönstren. Huset är beläget på Norra hamngatan 14 som ligger mitt i Göteborgs centrum. 

Nya fönster till objekt i centrala Göteborg

Huset i hörnet Postgatan / Torggatan i Göteborg har vi levererat nya utåtgående 4-luftfönster till plan 2 och 3 till vår kund NCC. Fönstren är 2-färgsmålade med vit insida och brun utsida. Glaset utvändigt är ett kulturglas för att passa in i den gamla miljön. Övre lufter har en äkta kittad spröjs.  

Fönsterleverans till Karljohansgatan i Göteborg

Vi har fått leverera fönster till Karljohansgatan Göteborg, Kunden har valt vårat vårat utåtgående kopplade träfönster, tvåfärgsmålat. Fönster med separata öppningsbara överlufter lika som när huset byggdes.  

Vårat vackra trä-aluminiumfönster levererade till Karl Gustavsgatan i Göteborg

Vi har levererat våra produkter till ett större projekt med mycket specialfönster i alla former, raka, halvrunda, bågformade i Göteborg.
Speciellt är i detta projekt att ytterdelen är i aluminium men har fortfarande utseendet som äkta gamla träfönster, vi är stolta med vad vi fått leverera.
Nedan ser du bilder på fönstren monterade och detaljerna på våra fönster , vissa detaljer är extra tillval.