Fönsterblogg.se hamburgershape

Lund

Fönsterleverans till Arkivgatan i Lund

Här till Arkivgatan i Lund har vi  levererat fönster som monterats i samband med tilläggsiolering och putsning av fasaden, det har utförts av Morneon Fasad AB som utfört det som en totalentreprenad. Nedan visar vi före och efterbilder. Fönstren är utflyttade i fasad för att fönstersmygen inte ska bli för djupa efter tilläggsisolerningen. 

Här ser du hur husfasaden såg ut innan renoveringen och fönsterbytet, ett helt annat hus, några nyupptagna fönster efter ursprungsritningarna.

Ytterligare en bild på fasaden efter fönsterbytet. Fönstren är utflyttade i fasad för att fönstersmygarna utvändigt inte skulle bli för djupa vilket är viktigt för att behålla husets karaktär.

Husfasaden innan renovering, se speciellt skillnaden på frontespisens fönster på taket mot bilden ovan där man bytt till ursprungsmodellen till halvrunt.

Ett färdigmonterat inåtgående fönster i fasad, fönstrets utvändiga kulör grön och invändig vit. Nya putsade smygar och ett vackert spröjsat fönster i fina proportioner.

En bild under monteringen av ett av dom stora halvrunda specialfönstren på taket. Fönstret har specialindelade poster och spröjs efter den gamla förlagan.

Fönster till BRF Jutamöllan i Lund!

Vi har tillverkat och levererat alla fönster till denna bostadsrättsförening på Möllegatan 11 i Lund. Fönstren är tillverkade exakt efter dom gamla för att husets karaktär ska bibehållas. Vi har tvåfärgsmålat fönstren med vit insida och grön utsida och det är separata över/under lufter i samma karm.

Fönster levererade till BRF Framtid i Lund

Här på Möllegatan/Idrottsgatan har vi levererat  kopplade utåtgående 1+1 fönster i 4-luftsutförande. Vi har tunna smäckra profiler så fönstren smälter in i fasaden likt dom ursprungliga. Fönstren är kittade och tillverkade i trä!

Möllegatan / Idrottsgatan i Lund

Här har vi levererat ytterligare en gång på samma gata i Lund , 3 objektet. Alla hus i gammal stil och med väl passande fönster. I detta objekt finns specialfönster som både är bågformade och svängda, se nedan det vackra huset med nya fönster från oss på RM fönster, vi är stolta med resultatet.